Chakra Reading - Healing Consult

Duur 60 minuten - live/afstand - 85 euro - inclusief opname

Blokkades in je energetisch systeem zorgen voor een disbalans en verstoring in je etherische, fysieke, emotionele en mentale lichaam. Bij een chakra reading wordt er gekeken naar deze blokkades, ontvang je waardevolle inzichten wat je zelf kunt doen om je energiesysteem te balanceren en ontvang je een healing ter ondersteuning. 

Werkwijze:

Tijdens een Chakra Reading - Healing consult wordt er afgestemd op jouw energetisch systeem en op basis daarvan wordt er gekeken naar de energiestroom in je chakra’s. Vanuit deze afstemming komen chakra’s naar voren die om ‘aandacht’ vragen (bijvoorbeeld over-activiteit of blokkade). Het is dan ook per persoon afhankelijk hoe uitgebreid ingezoomd zal worden op een chakra en het daarmee samenhangende thema. Er ontstaat precies wat nodig is in het moment.

Door de energetische afstemming ontvang je onder de woorden van de reading, een helende energie overdracht. Ongeziene lagen van o.a. je ziel worden liefdevol aangeraakt waardoor er ruimte ontstaat, healing en vertrouwen in je (ziel)wezen.  

Thema's die o.a. naar voren komen tijdens de reading:

  • Essentie, ziel en persoonlijk en innerlijk kind 
  • Kwaliteiten en uitdagingen (zielsmissie)
  • Balans innerlijke man/vrouw energie
  • Inzichten energiekanaal, intuïtie-kanaal/ heldere Gaven, ontdekken en ontwikkelen
  • Levensenergie vorm geven