Healing - Coaching Consult

Via Skype of zoom - 85 euro 

Tijdens het consult word je natuurlijke energiestroom weer op gang gebracht, hersteld en gebalanceerd. Je wordt dieper teruggebracht in je lichaam, waardoor een natuurlijk verbinding en herinnering ontstaat wie je werkelijk bent. 

De woorden en energie overdracht komen tijdens het consult niet alleen mentaal binnen of via je hart, maar door meerdere lagen van je energetisch systeem. Daardoor worden ook onbewuste lagen in je systeem aangeraakt wat je verder doet ontwaken, waarbij je bewustzijn zich verruimt en puzzelstukjes op zijn plek vallen. Helderheid, Gaven, innerlijke wijsheid worden in je wakker.

Tijdens het consult staat het volgende centraal:

  • Verschil ervaren tussen het Hoger Zelf (intuïtie) en ego-ik/ identificaties
  • Liefdevolle kijk naar jezelf en naar de ander
  • Het ontdekken van je innerlijke richtingaanwijzers (je intuïtie en emoties)
  • Je wordt gecoacht en bewust gemaakt om de mogelijkheden en levensenergie in jezelf (en het leven) te ontdekken

Werkwijze

  • In afstemming ontstaat er precies wat nodig is, elke coaching/healing is uniek. 
  • Je ontvangt praktische oefeningen waardoor je het opgehaalde praktisch kan maken in je dagelijks leven.
  • Het consult wordt opgenomen wanneer je dit wenst, zodat je het op een ander moment nog eens rustig terug kunt beluisteren en de woorden/energie op andere lagen binnen kunnen komen.

Ervaring van Helen:

"Ingrid, hartstikke bedankt voor de mooie healing-reading sessie. Ik heb er zoveel aan gehad! Ik kwam naar je omdat ik merkte dat ik weer veel in mijn hoofd zat. Je hebt me geholpen om mijn aarding te herstellen en, doordat ik meer in mijn lijf ben gezakt, om meer innerlijke rust en vertrouwen te ervaren.

Ook de heldere inzichten waarmee je kwam tijdens de sessie hielpen mij om mijn proces te duiden, zodat ik nu veel meer ontspannen in mijn situatie kan staan. Je hebt een hele mooie manier om het spirituele met het praktische te verbinden, waardoor ik ook thuis lekker aan de slag kan met wat de sessie mij gebracht heeft."