Aarding & vertrouwen

De healingsenergie van deze helende audio (17 minuten) word je in verbinding gebracht met de missie van moeder Aarde en jouw rol in het geheel. De aarding wordt omgezet in een diep vertrouwen en een innerlijk weten wat jouw bijdrage en rol is aan deze missie. Je voelt je bekrachtigd, gesteund en in verbinding met alles om je heen.

Werkwijze

Bij het luisteren van deze opname hoor je alleen muziek. De channeling, en daarmee de healingsenergie, is op de achtergrond van de opname opgenomen. Je kunt dus heerlijk ontspannen, je ogen sluiten en naar de muziek luisteren.
Het advies is om de opname steeds in zijn geheel te luisteren en je kunt hem zo vaak luisteren als je wilt. Volg je eigen gevoel hierin.

Uitwerking

De uitwerking is bij een ieder verschillend en is geheel afhankelijk van de thema’s die spelen in jouw energetisch systeem. Het is goed om de audio opname meerdere malen te beluisteren, zodat de healingsenergie dieper door kan werken. Volg hierin je eigen gevoel.

Voel je na het beluisteren dat je graag een persoonlijke healing wilt ontvangen? Boek dan een Healing - Coaching consult.

Voor vragen of advies: voel je welkom om contact op te nemen. 

Beluister hieronder de audio meditatie: Aarding & vertrouwen


Audio meditatie: Aarding & Vertrouwen

PS. we raden aan om oortjes of een koptelefoon te gebruiken bij het luisteren van de audio opname


 »