Uitlijning en verhogen lichtkracht

Tijdens deze helende audio (16 minuten) wordt je lichtkracht verhoogd en uitlijning met de bron vindt plaats. Door de verruiming voel je een grotere connectie met alles om je heen van de geziene en ongeziene wereld. Naast de verticale uitlijning vindt er als laatste een horizontale uitlijning plaats, zodat jij je licht laat zien in je omgeving en een voelbare schakel vormt in het licht- en liefdesveld op en in de Aarde.

Werkwijze

Bij het luisteren van deze opname hoor je alleen muziek. De channeling, en daarmee de healingsenergie, is op de achtergrond van de opname opgenomen. Je kunt dus heerlijk ontspannen, je ogen sluiten en naar de muziek luisteren.
Het advies is om de opname steeds in zijn geheel te luisteren en je kunt hem zo vaak luisteren als je wilt. Volg je eigen gevoel hierin.

De opbouw van de healing

De helende energieën openen je hart en vervolgens de overige chakra’s. De verbinding met moeder Aarde wordt gemaakt en de violette vlam wordt om je heen gezet ter ondersteuning. Vervolgens wordt er een connectie gemaakt met de Bron en vindt er een energie overdracht plaats via je kruin naar je basis en door naar Moeder Aarde. Je haralijn wordt uitgelijnd en er vindt een verruiming plaats van je 4 etherische lichamen (mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel). Door de verruiming voel je een grotere connectie met alles om je heen van de geziene en ongeziene wereld. De energie overdracht zorgt voor een opbouw van je lichtkracht. Naast de verticale uitlijning vindt er als laatste een horizontale uitlijning plaats, zodat jij je licht laat zien in je omgeving en een voelbare schakel vormt in het licht- en liefdesveld op en in de Aarde.

Uitwerking

De uitwerking is bij een ieder verschillend en is geheel afhankelijk van de thema’s die spelen in jouw energetisch systeem. 
Soms voelt het fijn op de audio opname nogmaals te luisteren, zodat de healings energie dieper door kan werken.  

Voor vragen of advies: voel je welkom om contact op te nemen. 
Wij ontvangen graag je ervaring/ feedback na het beluisteren van het de audio opname. 

Beluister hieronder de gratis helende audio opname: Uitlijning en verhogen lichtkracht


Uitlijning en verhogen lichtkracht

Audio Healing: Uitlijning en verhogen lichtkracht

PS. we raden aan om oortjes of een koptelefoon te gebruiken bij het luisteren van de audio opname


«