Het herinneren wie je bent

De healingsenergie van deze audio meditatie (22 minuten) helpt je oude overtuigingen, structuren en patronen te doorbreken. Herinnering wordt wakker in je cellen en intergratie van je volledigheid mag indalen. Door de liefdevolle aarde verbinding en uitnodiging van de Moeder Aarde ontstaat er precies wat nodig is en voelt de helende energie veilig en vertrouwd. Door de hogere frequenties wordt jij steeds meer een 'baken' van licht. Voor jezelf en ook voor de (directe) omgeving.

Werkwijze

Bij het luisteren van deze opname hoor je alleen muziek. De channeling, en daarmee de healingsenergie, is op de achtergrond van de opname opgenomen. Je kunt dus heerlijk ontspannen, je ogen sluiten en naar de muziek luisteren.
Het advies is om de opname steeds in zijn geheel te luisteren en je kunt hem zo vaak luisteren als je wilt. Volg je eigen gevoel hierin.

Uitwerking

De uitwerking is bij een ieder verschillend en is geheel afhankelijk van de thema’s die spelen in jouw energetisch systeem. Het is goed om de audio opname meerdere malen te beluisteren, zodat de healingsenergie dieper door kan werken. Volg hierin je eigen gevoel.

Voel je na het beluisteren dat je graag een persoonlijke healing wilt ontvangen? Boek dan een Healing - Coaching consult.

Voor vragen of advies: voel je welkom om contact op te nemen. 

Beluister hieronder de audio meditatie: Het herinneren wie je bent


Het herinneren wie je bent | Sekinah

Audio meditatie: Het herinneren wie je bent

PS. we raden aan om oortjes of een koptelefoon te gebruiken bij het luisteren van de audio opname


«   »