Het herinneren wie je bent

De healingsenergie van deze helende audio (22 minuten) helpt je oude overtuigingen, structuren en patronen te doorbreken. Herinnering wordt wakker in je cellen en intergratie van je volledigheid mag indalen. Door de liefdevolle aarde verbinding en uitnodiging van de Moeder Aarde ontstaat er precies wat nodig is en voelt de helende energie veilig en 'vertrouwd'.

Werkwijze

Bij het luisteren van deze opname hoor je alleen muziek. De channeling, en daarmee de healingsenergie, is op de achtergrond van de opname opgenomen. Je kunt dus heerlijk ontspannen, je ogen sluiten en naar de muziek luisteren.
Het advies is om de opname steeds in zijn geheel te luisteren en je kunt hem zo vaak luisteren als je wilt. Volg je eigen gevoel hierin.

De opbouw van de healing

De meditatie begint met de uitnodiging aan je atomen om zich te openen. Vervolgens worden oude overtuigingen, structuren en patronen uit je atomen met het zwaard van Aartsengel Michael losgemaakt en doorbroken, zodat je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam weer volledig vrij kunnen zijn. Je 12 strengen dna wordt geactiveerd en een diepere aarding met Moeder Aarde ontstaat.
Vervolgens worden hogere dimensies uitgenodigd om in te dalen en worden je atomen uitgenodigd hiermee te resoneren. Door de hogere frequenties wordt jij steeds meer een 'baken' van licht. Voor jezelf en ook voor de (directe) omgeving.

Uitwerking

De uitwerking is bij een ieder verschillend en is geheel afhankelijk van de thema’s die spelen in jouw energetisch systeem. 
Soms voelt het fijn op de audio opname nogmaals te luisteren, zodat de healings energie dieper door kan werken.  

Voor vragen of advies: voel je welkom om contact op te nemen. 
Wij ontvangen graag je ervaring/ feedback na het beluisteren van het de audio opname. 

Beluister hieronder de gratis helende audio opname: Het herinneren wie je bent


Het herinneren wie je bent | Sekinah

Audio Healing: Het herinneren wie je bent

PS. we raden aan om oortjes of een koptelefoon te gebruiken bij het luisteren van de audio opname


«   »