Openen vrouwelijke energie, scheppingskracht

De healingsenergie van deze helende audio (15 minuten) richt zich op het zakken in je lijf en het openen van de vrouwelijke (Goddelijke) gevoelsenergie in jou. Controle van de mind laat los en de zachte vrouwelijke gevoelslagen vanuit de aarde komen tot je, waar vanuit je mag gaan handelen, spreken en leven. Activatie innerlijke vrouw - man energie. Diepere rust, dankbaarheid en een zachte aarding ontstaan. 

Werkwijze

Bij het luisteren van deze opname hoor je alleen muziek. De channeling, en daarmee de healingsenergie, is op de achtergrond van de opname opgenomen. Je kunt dus heerlijk ontspannen, je ogen sluiten en naar de muziek luisteren.
Het advies is om de opname steeds in zijn geheel te luisteren en je kunt hem zo vaak luisteren als je wilt. Volg je eigen gevoel hierin.

De opbouw van de healing

De healingsenergie richt zich als eerste op de uitlijning met het hoger Zelf en de verbinding met de Bron. Vervolgens vindt er schoning plaats op oude gedachtevelden, angsten, overtuigingen, beperkingen en afgescheiden denken. Het 'hoofd' wordt tot rust gebracht, waardoor meer overgave voelbaar kan worden. Vervolgens richt de energie zich op het openen van je hartchakra en basis. Daarna wordt de mannelijke energie geactiveerd en geaard (deze activatie kun je voelbaar ervaren aan de rechterkant van je lichaam). Hierdoor ontstaat er meer vertrouwen en innerlijke veiligheid, zodat je systeem zich makkelijker kan openen 'naar' de vrouwelijke energie, wat ook wellicht kwetsbaar en daardoor spannend kan aanvoelen. 

Vervolgens stroomt de energie richting de aarde. Energetisch wordt je systeem aangeraakt met de Goddelijke moeder energie, de meest pure, liefdevolle energie, die via je benen omhoog komt uit de aarde en de vrouwelijke energie in jou activeert.
Diepere rust en dankbaarheid en een zachte aarding ontstaan en energetisch kan je lichaam 'breder' aanvoelen. Je mag zichtbaar opstaan vanuit liefdevolle scheppingskracht. 

Uitwerking

De uitwerking is bij een ieder verschillend en is geheel afhankelijk van de thema’s die spelen in jouw energetisch systeem. 
Soms voelt het fijn op de audio opname nogmaals te luisteren, zodat de healings energie dieper door kan werken.
Voel je na het beluisteren dat je graag op maat advies/healing wilt ontvangen? Boek dan een Healing - Coaching consult.

Voor vragen of advies: voel je welkom om contact op te nemen. 
Wij ontvangen graag je ervaring/ feedback na het beluisteren van het de audio opname. 

Beluister hieronder de gratis helende audio opname: Openen vrouwelijke energie, scheppingskracht


Audio Healing: Openen vrouwelijke energie, scheppingskracht

PS. we raden aan om oortjes of een koptelefoon te gebruiken bij het luisteren van de audio opname


«   »