Uitlijning met de Bron

De healingsenergie van deze helende audio (18 minuten) richt zich op de uitlijning met de Bron. De uitlijning met ‘boven’ en ‘beneden’. De hoofdchakra’s in je lichaam worden gereinigd en geaard, zodat hogere lichtkrachten binnen kunnen komen en kunnen ankeren. Naast deze ‘verticale’ uitlijning richt de energie zich ook op een ‘horizontale’ uitlijning en zorgt deze ervoor dat je jouw licht ook meer durft te laten zien, meer ruimte inneemt en kracht uitstraalt. Als een krachtig persoon diep verbonden met zichzelf en de Bron, die dit ook ‘durft’ neer te zetten op Aarde. Blijdschap, vertrouwen en innerlijke rust ontstaat.

Werkwijze

Bij het luisteren van deze opname hoor je alleen muziek. De channeling, en daarmee de healingsenergie, is op de achtergrond van de opname opgenomen. Je kunt dus heerlijk ontspannen, je ogen sluiten en naar de muziek luisteren.
Het advies is om de opname steeds in zijn geheel te luisteren en je kunt hem zo vaak luisteren als je wilt. Volg je eigen gevoel hierin.

De opbouw van de healing

De healingsenergie richt zich als eerste op je hartchakra. Het opent deze meer, zodat je in alle liefde de energie toe kunt laten. Vervolgens richt de energie zich op het openen van je basischakra en wordt er een verbinding met Moeder Aarde gemaakt, wat zorgt voor een toename van je aarding. Daarna stroomt de energie van Moeder Aarde omhoog, van je basischakra tot aan je kruinchakra, en zorgt ervoor dat ‘oude’ en ‘vastzittende’ energie loskomt en afgevoerd kan worden en dat elke chakra de verbinding met Moeder Aarde weer ervaart.

Vervolgens komt de ‘hogere’ energie, het witte licht van de Bron, binnen via je kruinchakra die vervolgens alle hoofdschakra’s langs gaat en via je benen de ‘connectie’ maken met Moeder Aarde. Als laatste gaat de ‘verticale’ uitlijning over in een ‘horizontale’ uitlijning en zorgt voor meer stevigheid en geeft de kracht jouw licht op Aarde neer te kunnen zetten en te laten schijnen.

Uitwerking

De uitwerking is bij een ieder verschillend en is geheel afhankelijk van de thema’s die spelen in jouw energetisch systeem. 
Soms voelt het fijn op de audio opname nogmaals te luisteren, zodat de healings energie dieper door kan werken. Voel je na het beluisteren dat je graag op maat advies/healing wilt ontvangen? Boek dan een Healing - Coaching consult.

Voor vragen of advies: voel je welkom om contact op te nemen. 
Wij ontvangen graag je ervaring/ feedback na het beluisteren van het de audio opname. 

Beluister hieronder de gratis helende audio opname: Uitlijning met de Bron


Audio Healing: Uitlijning met de Bron

PS. we raden aan om oortjes of een koptelefoon te gebruiken bij het luisteren van de audio opname


«   »