Aarding en connectie met Moeder Aarde

De healingsenergie van deze helende audio (16 minuten) richt zich op het openen van je basischakra en een diepere verbinding met Moeder Aarde. Je wordt in contact gebracht met de natuurwezens, moeder Aarde en de bewoners van het binnenste van de Aarde (Holle Aarde, Hollow Earth bewoners). Je atomen herinneren zich weer de verbinding en ook het vertrouwen mee te evolueren met moeder Aarde, hoe je jezelf daarin mag neerzetten en zichtbaar mag worden.

Werkwijze

Bij het luisteren van deze opname hoor je alleen muziek. De channeling, en daarmee de healingsenergie, is op de achtergrond van de opname opgenomen. Je kunt dus heerlijk ontspannen, je ogen sluiten en naar de muziek luisteren.
Het advies is om de opname steeds in zijn geheel te luisteren en je kunt hem zo vaak luisteren als je wilt. Volg je eigen gevoel hierin.

De opbouw van de healing

De healing begint met het openen van je basischakra, waarna er een diepere aarding tot stand wordt gebracht. De connectie met Moeder Aarde wordt vervolgens ‘opgehaald’ en haar liefdevolle energie stroomt naar je basischakra. Ze doet je weer herinneren de energieën van de elfen en feeën, de trollen, de bomen en planten en de edelstenen die in haar liggen bewaard. Ook de energie vanuit de Holle Aarde stroomt via Moeder Aarde naar binnen. Vervolgens worden alle energieën geankerd in je basischakra, waardoor er rust ontstaat en een diep vertrouwen zodat je vanuit die basis kunt handelen. Tevens worden alle atomen in je lichaam herinnert aan de trilling van Moeder Aarde, die voortkomt uit je basischakra. Als laatste word je vanuit je basischakra omhoog uitgelijnd en in de breedte. De connectie met de Bron en alles om je heen. Jezelf neerzetten en zichtbaar maken. 

Uitwerking

Ondanks het een meditatie op het basischakra betreft, kan het zijn dat je door heel je lichaam dingen ervaart. Misschien zelfs wel meer dan bij je basischakra. De uitwerking is bij een ieder verschillend en is geheel afhankelijk van de thema’s die spelen in jouw energetisch systeem. 
Soms voelt het fijn op de audio opname nogmaals te luisteren, zodat de healings energie dieper door kan werken. Voel je na het beluisteren dat je graag op maat advies/healing wilt ontvangen? Boek dan een Healing - Coaching consult.

Voor vragen of advies: voel je welkom om contact op te nemen. 
Wij ontvangen graag je ervaring/ feedback na het beluisteren van het de audio opname. 

Beluister hieronder de gratis helende audio opname: Aarding en connectie met Moeder Aarde


Audio healing: Aarding en connectie met Moeder Aarde

PS. we raden aan om oortjes of een koptelefoon te gebruiken bij het luisteren van de audio opname


«   »