Hartchakra Activatie

De healingsenergie van deze hartchakra activatie audio opname (16 minuten) richt zich op het reinigen en openen van het hartchakra. De helende energiegaat door de sluiers van donkerte heen, laat de atomen van je lichaam in trilling verhogen en zorgt voor een warm welkom in het buikgebied. Gevoel van innerlijke rust, thuiskomen en vol(ledig)heid. 

Werkwijze

Bij het luisteren van deze opname hoor je alleen muziek. De channeling, en daarmee de healingsenergie, is op de achtergrond van de opname genomen. Je kunt dus heerlijk ontspannen, je ogen sluiten en naar de muziek luisteren.
Het advies is om de opname steeds in zijn geheel te luisteren en je kunt hem zo vaak luisteren als je wilt. Volg je eigen gevoel hierin.

De opbouw van de healing

De activatie en healing van het hartchakra begint met een diepere aarding, zodat de energie meer kan gaan stromen. Vervolgens wordt oude en vastzittende energie in je hart chakra losgemaakt en afgevoerd naar Moeder Aarde, zodat zij dit kan transformeren. Tevens worden de sluiers van het hartchakra afgehaald, zodat het vrijer kan ‘bewegen’. Liefdesenergie, als onderdeel van het witte licht van de Bron, komt binnen en verruimd je hartchakra. Vervolgens is er een uitnodiging aan al je atomen om zich te verbinden met deze liefdesenergie en te verhogen in trilling. Tot slot ‘zakt’ de energie van het hart, naar de buik en vult deze met liefdesenergie en werkt op het gevoel van rust, thuiskomen en vol(ledig)heid. Vanuit dit gevoel wordt de energie langzaam afgebouwd en wordt de healing beëindigd. 

Uitwerking en tips

Ondanks het een healing meditatie op het hartchakra betreft, kan het zijn dat je door heel je lichaam dingen ervaart. Misschien zelfs wel meer dan bij je hartchakra. De uitwerking is bij een ieder verschillend en is geheel afhankelijk van de thema’s die spelen in jouw energetisch systeem. Soms voelt het fijn op de audio opname nogmaals te luisteren, zodat de healings energie dieper door kan werken. Voel je na het beluisteren dat je graag op maat advies/healing wilt ontvangen? Boek dan een Healing - Coaching consult.

Voor vragen of advies: voel je welkom om contact op te nemen. 
Wij ontvangen graag je ervaring/ feedback na het beluisteren van het de audio opname. 

Beluister hieronder de gratis audio activatie van het hartchakra:


Audio healing: Activatie van het hartchakra

PS. we raden aan om oortjes of een koptelefoon te gebruiken bij het luisteren van de audio opname


 »