Het herinneren wie je werkelijk bent!

Voor de ontwakende, nieuwsgierige mens

Doordat we door de eeuwen heen de connectie met de Bron, en daarmee met de eenheid en onze innerlijke wijsheid/God, zijn 'kwijtgeraakt', zijn we afgescheiden geraakt van de goddelijke levenskracht en energie. Het goddelijke wat bestaat uit kracht, wijsheid en liefde en wat in ieder mens aanwezig is en waar een ieder mee verbonden is. We zijn dit door de levens heen vergeten, nu is het echter tijd om dit ons weer te herinneren.
Lees meer >>

Vertrouw op je innerlijke resonantie

Door de trillingsverhoging op Aarde komen herinneringen over wie en wat we zijn meer en meer in ons bewustzijn. Belangrijk is om deze herinneringen mee te nemen, maar ons niet uit het hier en nu te laten halen. We leven immers in het nu en daarin planten wij het zaad voor de 'toekomst'. Dromen en visualiseren mag, beter is nog om ze bij je te dragen in je hart waardoor de energie door je hart en ogen de wereld in gaan en je je 'eigen' werkelijkheid creëert. Alles is continu in beweging, dus houd je niet vast aan iets wat je jaren geleden als ‘waarheid’ zag, ook als het in het heden ‘zo hoort of moet zijn’. 

Sta jezelf toe om telkens opnieuw tot onderzoek te komen en (subtiel) te voelen waar jij van ‘aan’ gaat staan en wat resoneert met het innerlijke, een herinnering, in jou.

Lees meer >>

 

Vertrouw op je innerlijke resonantie