Vertrouw op je innerlijke resonantie

Door de trillingsverhoging op Aarde komen herinneringen over wie en wat we zijn meer en meer in ons bewustzijn. Belangrijk is om deze herinneringen mee te nemen, maar ons niet uit het hier en nu te laten halen. We leven immers in het nu en daarin planten wij het zaad voor de 'toekomst'. Dromen en visualiseren mag, beter is nog om ze bij je te dragen in je hart waardoor de energie door je hart en ogen de wereld in gaan en je je 'eigen' werkelijkheid creëert.

Wij mensen zijn ware scheppers en in feite scheppen we elke minuut de uiterlijke wereld om ons heen. Ben je tevreden met de huidige situatie (die jij waarneemt)? Of voel je een beweging tot verandering? Alles is continu in beweging, dus houd je niet vast aan iets wat je jaren geleden als ‘waarheid’ zag, ook als het in het heden ‘zo hoort of moet zijn’. 

Sta jezelf toe om telkens opnieuw tot onderzoek te komen en (subtiel) te voelen waar jij van ‘aan’ gaat staan en wat resoneert met het innerlijke, een herinnering, in jou.

"Wat ik bijvoorbeeld zelf heel prettig vind en waar ik van 'aan' ga staan is het beeld wat ik voor de geest kan halen over hoe men leeft in het binnenste van onze Aarde bij het lezen van het boek 'Berichten uit de Holle Aarde'. De herinneringen, de innerlijke beelden van de leefwijze, hoe men met de dieren samenleeft, hoe de natuur eruit ziet, hoe men reist, welke technologieën aanwezig zijn, voelt heel ‘waar’ en heel dichtbij en in mijn hart. Het voelt als werkelijkheid.

Vertrouw op je innerlijke resonantie

Ik zet hiermee een intentie naar buiten als een vrije beweging, met een gewaarwording, bewustzijn, dat dit bestaat en aanwezig is. En of de wereld nu plat, rond of vierkant is maakt dan (voor mij) niet uit. Ik haal de kern eruit wat ik van waarde vind (de leefwijze, het multidimensionale bestaan) en dat neem ik mee in mijn hart, als een koestering en vreugde van wie wij werkelijk zijn, waartoe wij in staat zijn en hoe de werkelijke Aarde eruit ziet. Echter begrijp ik ook dat deze 'ongeziene' wereld voor velen, mede door ‘de verdichting, sluiers en afgescheidenheid’, niet op deze wijze wordt ervaren als dat het voor mij voelt.”

Wanneer iets fijn voelt en waarde voor je heeft gebruik dit gevoel, deze resonantie, om door een verruimde bril naar de buitenwereld te kijken. Koester het in je hart, draag dat deel in jou mee de wijde wereld in. Waardoor verschillende werkelijkheden (dimensies) door en met elkaar kunnen bestaan, zonder bij de huidige realiteit vandaan te gaan.

Wanneer je een soortgelijke resonantie ervaart in je eigen hart of bewustzijn en wilt meenemen in jouw dagelijkse realiteit, doe dit dan ook. Realiseer dat de fysieke wereld waarin we nu nog leven vrij verdicht en grofstoffelijk is. Er hangen vaak nog vele sluiers in het Aarde bewustzijn (de groei van 3d naar 5d), waardoor jouw realiteit ver weg kan lijken. Niets is echter minder waar, alles is al aanwezig en alles zit al in jou. Omarm en laat het dan ook helemaal toe, wanneer jij dit voelt of ziet, dat het van (positieve) waarde is voor jou.

Wanneer je je opent voor nieuwe mogelijkheden en verruimt in bewustzijn, kun je de wereld anders gaan waarnemen :) 

Laat daarbij een ieder in hun waarde. Dit is voor een ieder verschillend. Jouw waarde hoeft niet de waarde van de ander te zijn. Een ieder bewandelt zijn/haar eigen pad, in hun eigen tempo. Alles ontvouwt zich precies voor jou, voor hem en haar, op het juiste moment!


«