Geld in het Gouden Tijdperk

Gedurende ons leven staat geld centraal. Zonder geld geen eten, drinken, woning, vervoersmiddel, uitstapjes, vakantie, medische zorg, telefoon en ga zo maar door. Zonder geld ben je als mens dan ook in veel gevallen gedoemd tot het leven op straat, het lijden van honger en overleven in plaats van leven. We zijn er dus van afhankelijk en daarmee ook afhankelijk van het ‘macht en onmacht spel’ wat ermee gemoeid gaat.

Contrast

Kijken we naar wie wij werkelijk zijn, dus de ziel en daarmee het onsterfelijke en Goddelijke, dan staat het spel van het geld hiermee in schril contrast. In de puurste vorm zijn wij liefde, eenheid en gelijkheid, terwijl geld ons verdeeld, ons in macht en onmacht zet, ons doet leven in overvloed of tekorten, ons aanzet om werk te doen om te kunnen overleven, ons doet controleren en ons doet manipuleren. Kortom ons, de mensheid, in een tweestrijd brengt op vele leefgebieden. 

Geld in het Gouden Tijdperk | Sekinah

Bewustzijnsverruiming 

Omdat de mensheid steeds meer de verbinding met zijn puurste vorm is kwijtgeraakt, is het bewustzijn steeds verder vernauwd geraakt en zijn we vanuit dit bewustzijn gaan leven. Ook wel het 3d bewustzijn genoemd, dat denkt in dualiteit en niet in eenheid. Geld was dan ook een oplossing in onze duale gedachtegang en nodig om op diepere lagen ‘inzichten’ te verkrijgen.

De bewustzijnsgroei naar 5d en wellicht hoger, die de mens nu aan het doormaken is, zorgt ervoor dat we (weer) naar de eenheid, gelijkheid en liefde gaan. Er komt daarmee steeds minder ruimte voor dualiteit en afgescheidenheid. Het geld in de vorm zoals we dat kennen en ermee omgaan, zal dan ook niet kunnen blijven bestaan.

Het systeem dient te veranderen, omdat we inzien dat alles voor iedereen is, we gelijk aan elkaar zijn en dat er voor een ieder overvloed is. Daarmee gaan we steeds meer naar een gedachtegang dat iets niet meer van jou of mij is, maar van ons samen. Veel mensen worden zich momenteel bewust dat het huidige geldsysteem niet meer werkt. Dat het oud is en niet goed meer functioneert. 

Gouden Tijdperk

Met de groei in bewustzijn bewegen we ons (letterlijk) naar het ‘Gouden Tijdperk’. Een tijd waarin het goud letterlijk voor iedereen is en we kunnen leven in overvloed.
Misschien kun je je dit nu nog moeilijk voorstellen, maar richt je aandacht maar eens naar binnen, sluit je ogen en focus je op een gevoel van eenheid, liefde, gelijkheid en overvloed.

Je zult dan merken dat er voor iedereen voedsel is. Fabrikanten hoeven niet meer te concurreren, maar worden partners van elkaar. Boeren en telers kunnen vanuit hun enorme passie produceren op een natuurlijke en verantwoorde wijze. Kunnen kleine lokale ondernemingen bestaan.

Hoeft er geen uitbuiting meer te zijn van kinderen en mensen in lage lonen landen. Kun je doen wat je leuk vindt en tegelijkertijd voelen hoe jij een bijdrage kunt leveren aan de samenleving. Is er meer ruimte voor creativiteit. Zullen mensen zekerder in het leven staan. Stress en depressies zullen (grotendeels) verdwijnen. Kan ‘echte’ duurzaamheid ontstaan. Zijn we niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen. Kunnen we met de grondstoffen huizen voor iedereen (en met elkaar) bouwen. Is er medische zorg voor iedereen zonder beperkingen. En ga zo maar door.

De mogelijkheden zijn eindeloos en heel veel problemen die zich nu afspelen in de wereld zouden (spontaan) oplossen. En als we echt één zijn, zullen we dan gaan plunderen en hamsteren omdat we bang zijn iets niet te krijgen? Kunnen we dan nog schulden opbouwen of kunnen we elkaar vanuit saamhorigheid helpen, zonder tegenprestaties? Kunnen we dan nog de natuur of de medemens uitbuiten? 

Het lijkt een droom en een illusie, maar dit is de werkelijkheid die zich gaat openbaren. Het proces is al gaande en het is slechts een kwestie van geduld en vertrouwen opdat het zich openbaart. Eerst mogen we ons verder ontwaken in wat het ‘oude’ systeem allemaal heeft veroorzaakt en mogen we daar van loskomen, om vervolgens over te gaan naar een nieuw systeem. Dit systeem is al operationeel en draait naar zegge al een tijd parallel aan ons huidige systeem. Het systeem is afkomstig van volkeren met een veel hoger bewustzijn dan wij en werkt dan ook op een hoger bewustzijnsniveau. Je kunt het dus zien als een ‘spiritueel’ systeem in plaats van een ‘aards/mens’ systeem. Dit spirituele systeem is gebouwd op liefde en overvloed en kent geen dualiteit met machtsstructuren en tekorten. Er is in dit systeem dan ook geen ruimte voor dubieuze geldtransacties, witwas praktijken, etc


Jij bent het fundament

  • Wie nu op aarde leeft, leeft nu ook niet voor niets. Vele zielen hebben er voor gekozen om in deze tijd van transformatie te incarneren om het ‘spektakel’, dus de shift naar 5d, mee te maken en eraan deel te nemen. 

  • Bij ons zelf begint de nieuwe tijd en wij zijn dan ook de ‘grondleggers’ van dit alles, het fundament. Dus ook jij bent van onschatbare waarde. Wees er dan ook van bewust dat jouw lichtkracht een bijdrage levert aan het gehele proces. Hoe groot of klein je dit ook voelt of jouw rol erin is, iedereen levert zijn/haar bijdrage.

  • Wanneer jij voelt dat je hier wat mee wilt, verbreed dan ook je horizon en verdiep je in hetgeen nu (daadwerkelijk) gaande is. Je zult dan ‘ontwaken’ en het grotere plaatje gaan zien. Dit kun je zien als een ontwaken op aards niveau, wat je door kunt trekken naar een ontwaken op spiritueel niveau. Naast dat je dus alleen op het aardse niveau kijkt, kijk je naar de bewustzijnsverruiming die we nu meemaken en de groei naar eenheid, liefde en gelijkheid. Dus de groei van 3d naar 5d. Naast het ‘kijken’ kun je er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

  • Alle dualiteit komt deze periode omhoog en mag gezuiverd worden. Onderzoek in jezelf waar bij jou deze duale (ego) stukken nog zitten, door zie ze en transformeer het naar liefde. Zo kom je vrij en verhoog je je trilling, waardoor je meer licht gaat aantrekken en steeds minder en minder in de dualiteit blijft hangen.

  • Daarnaast vertrouwen, vertrouwen, vertrouwen, dus altijd in liefde blijven hoe benard je (financiële) situatie nu ook is. Deze tijd kan tot uitersten gaan, maar weet dat liefde ook alleen liefde kan aantrekken. Ga je in twijfel, ga je piekeren en daarmee je trilling verlagen, dan ben je ook ‘bereikbaar’ voor de lagere/negatievere trillingen van angst, donkerte en vernauwing en zal je dit onbewust ook aantrekken. 

«   »