Hoe is het met jouw uitlijning?

‘Zo binnen, zo buiten’. De wereld om je heen weerspiegelt jouw innerlijke wereld.
Kijkend naar de wereld dan toont deze momenteel veel verdeeldheid. En dit is ook precies wat velen op dit moment in zichzelf ervaren.
We weten het niet meer zo goed. We willen zo graag veranderen en zien dat vele dingen niet meer kunnen, echter is het vaak lastig om uit oude vastgezette gedachten, structuren en patronen te stappen. 

Uitlijning chakra’s

Wanneer de samenwerking tussen de 7 hoofdchakra’s is geblokkeerd/verstoord is, lijkt alsof ze als ‘eilandjes’ functioneren. Afzonderlijk en niet in harmonie, waardoor o.a. sterke emoties kunnen ontstaan, depressie, leegte, eenzaamheid, ziektes in het lichaam en veel gedachtespinsels. De eenheid ontbreekt. De ene chakra is wellicht overactief, terwijl de andere chakra zwakjes aanwezig is.

Het is in deze tijd dan ook van groot belang om die eenheid weer in onszelf te herstellen. Een ongestoorde en vrije samenwerking tussen de chakra’s, waardoor er een diepere aarding en connectie met de bron in jou kan ontstaan. Door deze uitlijning zal jij dieper op je eigen gevoel, je intuïtie, gaan vertrouwen en voel je je verbonden met de eenheid, kun je uit de verhalen blijven en blijf je trouw aan jezelf. Jouw lichtkracht verhoogt.

Uitlijning chakra's

Oefening

Hoe meer mensen uitgelijnd zijn en hun lichtkracht verhogen, des te meer ook de ‘buitenwereld’ kan veranderen. Richt je energie daarom eens naar binnen, visualiseer in jezelf een lichtkoord tussen je hoofdchakra’s, richt je op je basischakra en vergroot je aarding door sterke wortels te visualiseren die de grond in schieten en open je kruin voor het licht. Visualiseer vervolgens dat er een lijn van licht vanuit de bron door jou heen stroomt,  de aarde in en visualiseer dat deze stroom ook door de aarde weer naar boven komt als een lus. Voel hoe je je eigen licht mag verankeren in de aarde, voel hoe welkom je bent, zo welkom! Ervaar het netwerk waarmee jij verbonden bent en aan deelneemt: het eenheids- liefdesnetwerk. Waarbij jij als liefdes-lichtpilaar, jouw licht, 'het licht' op aarde brengt en verankerd. Weet dat jij van grote waarde bent.


Neem hier dagelijks een paar minuutjes de tijd voor. 
Vind je het fijn hier ondersteuning bij te krijgen? Boek dan een Chakra Reading- Healing consult zodat we je op weg kunnen helpen.


«   »