Beweeg mee op de golven

Voelbaar worden de scherpe kantjes van de best-doener, de controle houder, de planner verzacht. Waar je normaal gesproken de schouders eronder kon zetten, kun je nu ervaren dat dit minder makkelijk gaat. Je wordt uitgenodigd mee te bewegen op de golven...

Opgeslagen lagen van gevoelens wat je voorheen makkelijker hebt kunnen ‘parkeren’, wellicht hebt kunnen negeren, beginnen los te komen. Ze komen omhoog om je innerlijk te bevrijden van oordelen en overtuigingen, opgebouwde muurtjes en oude gewoonten. Heel subtiel wordt er gezuiverd op deze gevoelslagen. Hierdoor kan een gevoel van onmacht toenemen, het kan zelf voelen dat je niet weet hoe hier mee om te gaan.
Gevoel van angst en boosheid
Gevoel van onzekerheid
Gevoel van een gemis of verdriet
Of wellicht herken je jezelf dat je herinneringen aan het opdoen bent uit het verleden en nog ergens naar terug ‘verlangt’.

In ieder geval, we worden heen en weer geslingerd: terug naar het verleden en weer naar de toekomst. Lagen die nog ergens willen grijpen, herinneren of vast houden en controle willen houden. Je wordt uitgenodigd hierin balans te vinden, in het moment te blijven en even niets meer te hoeven (te willen presteren, te moeten weten, te willen oplossen). 

Laat het los, ontspan en besef je dat je gewoon mag zijn. Door dit besef komt er ruimte vrij voor het nieuwe, een nieuwe beweging die mag ontstaan, wat het oude niet kan ‘bedenken’.

Beweeg mee op de golven

Je wordt uitgenodigd de laag van zachtheid, de onvoorwaardelijke liefde in jezelf te her-ontdekken. Deze vrouwelijke energie kent ook een enorm vertrouwen, inspiratie, creatie, vindingrijkheid. Wanneer je haar meer mag toelaten in je leven, in je handelen en je wezen, en op deze energie in jezelf mag vertrouwen, voel je dat je zichtbaar mag worden, je innerlijk gevoel en je licht wilt gaan leven en delen. 
Er ontstaan hierdoor ook een grotere Liefde voor wat IS, en een dankbaarheid voor het leven. Voelbaar verruimt het hartchakra zich hier ook naar toe, waardoor je nog makkelijker je eigen basis en vertrouwen in jezelf kunt herinneren. Wees lief en mild voor jezelf. Alles op zijn tijd. 

Kies voor het licht en heb vertrouwen in wat komen gaat. Beweeg mee op de golven die je 'sturen'. De golven kun je niet inhalen en je kunt ook niet achterblijven, je drijft mee... Ontspan en houd je hoofd boven water, hijs je zeilen en zeg ‘ja’ en open jezelf voor het onbekende en het ‘nieuwe’ wat komen gaat. 


«   »